Αξιοκρατία αρίστων: Θυμάστε τον.. Νικολή του Βενιζελείου, τον περίπου “διοικητή”;- Τώρα είναι… υπό την προστασία της Λένας της ΔΥΠΕ!

(ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης με τη διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη)

Θυμάστε τους… Νικολήδες, που αποκαλύψαμε ότι έκαναν κουμάντο στο Βενιζέλειο, μαζί με τον “άριστο” διοικητή, πράττοντας ανεξέλεγκτα; Ο ένας ήταν εργαζόμενος (νοσηλευτής) κι ο άλλος από το γραφείο του ευρωβουλευτή της ΝΔ. Οι δυο τους μαζί με τον διοικητή Κ. Τερζάκη είχαν γίνει παρεάκι, όχι μόνο στην ιδιωτική τους ζωή, αλλά και στο νοσοκομείο, φτάνοντας να συνδιοικούν, με

Δείτε: Βενιζέλειο: Το “μαγαζάκι” του “άριστου” διοικητή και της παρέας των… Νικολήδων! – Τα όσα “θαυμαστά” συμβαίνουν

Βενιζέλειο: Άνθρωποι πεθαίνουν από covid, οι υγειονομικοί δίνουν μάχες με αυτοθυσία και το παρεάκι συνεχίζει τα ρουσφέτια του…

Βενιζέλειο: Μετά την παγωμάρα από τις αποκαλύψεις, τώρα άρχισαν οι απειλές στο Candiadoc!

Λοιπόν σας έχω νέα: ο ένας εκ των Νικολήδων, αυτός που υπηρετούσε ως νοσηλευτής στο Βενιζέλειο, αλλά με την ανοχή του διοικητή έγινε… κουμανταδόρος, πήρε… προαγωγή! Ναι, τον πήρε η διοικήτρια της ΔΥΠΕ στο πλάι της! Προφανώς στο πλαίσιο της προστασίας των “δικών τους παιδιών”!

Έτσι λοιπόν ο νοσηλευτής με πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έφυγε από το ΠΑΓΝΗ μετά τις καταγγελίες για την εμπλοκή του σε μια περίεργη υπόθεση, και αφού πέρασε περίπου ως… “διοικητής” από το Βενιζέλειο, ως μέλος της “παρέας” και μέχρι να τον πάρουμε χαμπάρι, τώρα προστατεύεται από τη Λένα της ΔΥΠΕ Κρήτης, που τον πήρε δίπλα της! Προφανώς για να… αναμορφώσουν μαζί τη δημόσια υγεία στην Κρήτη!

Αυτό θα πει προστασία των “δικών τους παιδιών”!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αξιοκρατία αρίστων: Θυμάστε τον.. Νικολή του Βενιζελείου, τον περίπου “διοικητή”;- Τώρα είναι… υπό την προστασία της Λένας της ΔΥΠΕ!”

  1. κανέλλα-γαρύφαλο

    Ε τι κακομοίρα. Μπόχα από μακριά!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί